Relatieve tijd

In de eerste instantie dacht ik dat ik niet zoveel merkte van de coronamaatregelen. De dingen die nu niet meer kunnen of mogen doe ik anders ook (bijna) niet. Maar naarmate er meer maatregelen werden genomen en veel mensen extra vrije tijd kregen, hoe drukker ik werd.

Het aantal mensen dat met mij wil (video)bellen is zo ongeveer verviervoudigd. Superleuk! Daarnaast zijn er allerlei cursussen en trainingen op het gebied van bewustwording die gratis of voor heel weinig worden aangeboden. Tof, nu kan ik ook mee doen!
Een boekenlijst, kom maar door! Ik heb de app Storytel ontdekt. Te moe om naar studiestof te luisteren? Boeken voor fun zijn ook de moeite waard. Er moet ook tijd overblijven om te genieten, nietwaar?
Moet je nou eens kijken, artiesten die ik volg geven online concerten! Wat tof, daar wil ik bij zijn!
Ook is er een nieuw seizoen online van een serie die ik volg, lekker even binge watchen!
Ondertussen ben ik ook een deken aan het haken. Mooi om te zien hoe na elke toer de deken er weer anders uitziet. Dat maakt me nog meer enthousiast en gemotiveerd dan dat ik al was.
Via de digitale weg is mijn specialistische fysio ook gestart. Even wennen, maar het gaat prima. Ik ben lekker bezig met de oefeningen.


En dan stort ik in.

Bam… Stilte…Oorverdovend…

Terwijl ik digitaal helemaal los ben gegaan in de drie weken van zelfisolatie, ben ik in mijn enthousiasme één ding vergeten: ook al ligt de wereld plat, mijn leven is weinig veranderd. Ik heb nog steeds maar twee tot vijf uur energie per dag. En dat is inclusief… alles. Oeps.

Afgelopen week heb ik al een deel van de rekening betaald. Maar de schuld is nog niet vereffend.  Dus de komende week ga ik me nog meer gedeisd houden.
Hoe dat eruit ziet? Veelal bed-dagen. Dus alleen het bed uit voor de nodige dingen zoals bijvoorbeeld een toiletbezoek, naar de badkamer, en naar de keuken om wat eten te pakken of op te warmen. Waarom ik meteen weer terug het bed in ga? Ik ben zo moe, ik zie zwarte vlekken en ik voel me een vaatdoek.

Hopelijk knap ik deze week wat op van de genomen maatregelen. En wie weet heb ik mijn lesje geleerd.

Deken haken

2 gedachten over “Relatieve tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s